Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Win dit boek! ‘Gezond Feesten’

Wél genieten van de heerlijkste hapjes en gerechten tijdens de feestdagen en toch niet aankomen? Met die gedachte schreef Amber Albarda, voedingscoach en bestsellerauteur, Gezond Feesten. UIT Magazine mag 5 exemplaren van Gezond Feesten weggeven!

Hoera, de feestdagen komen er aan! Dat betekent veel gezelligheid en een heleboel lekker eten en drinken. Héél veel eten en drinken. En dat resulteert op 1 januari maar al te vaak in spijt en het voornemen te gaan afvallen. Net als het vorige jaar en het jaar daarvoor.

Maar wat nou als je van die feestdagen helemaal niet aankomt, terwijl je wél hebt kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en gerechten? Met die gedachte schreef Amber Albarda, voedingscoach en bestsellerauteur, haar zevende boek: Gezond Feesten. Een boek vol feestelijke, gezonde recepten voor feestjes in elk seizoen.

Speculaastiramisu

Recepten zonder toegevoegde suikers, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Zonder overdaad aan koolhydraten. Maak jij straks gezonde speculaastiramisu, kruidenkaasstengels, parelhoen met paddenstoelenvulling, een spinaziepestopizza met mozzarella of een speltprofiterolestaart met chocoladesaus …?!

UIT Magazine mag 5 exemplaren van Gezond Feesten weggeven. Like & share UIT Magazine en deze actie op Facebook en stuur een mail met je naam en adres naar redactie@uitmagazine.com, met als onderwerp Gezond Feesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *