Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

A statement of style

Jaarlijks ontwikkelt State of Art sportieve, eigentijdse en comfortabele kledingcollecties voor mannen met een actieve lifestyle. Niet voor niets valt de passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport al bijna dertig jaar in de smaak.

Met zes showrooms in heel Europa, 32 brandstores, tal van shop-in-shop locaties, meer dan duizend officiële dealers én een officiële webshop is State of Art rotsvast verankerd in de modewereld. Ook in Amstelveen kunnen heren zich in stijlvolle modern-classicskleding laten steken.

Het afgelopen voorjaar verhuisde de winkel van het Binnenhof naar de Rembrandtweg. De huidige locatie biedt ruimte aan een eigentijdse brandstore die met opvallende elementen als hout en staal een karakteristieke look heeft gekregen. Dé perfecte setting om het gedachtegoed van State of Art aan de mode minnende man te brengen! Een spirit die niet alleen over kleding en accessoires gaat…

Beleving

Bij een bezoek aan de State of Art Store in Amstelveen blijkt direct dat het merk staat voor een totale beleving. Onder meer bij binnenkomst uit het warme welkom van storemanager Robert Jan Douwes. “Goedemiddag, leuk dat je er bent! Kan ik iets lekkers voor je inschenken?” Hiermee toont hij meteen de kenmerkende touch van het Amstelveense team.

Lees verder in de nieuwe uitgave

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *