Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Amstelveen gooit alle mogelijke deuren open

Creatief en bijzonder, zo prijst de gemeente Amstelveen het evenement aan dat zaterdag 25 september 2021 op 56 plekken in Amstelveen plaatsgrijpt.

Zie de zon opkomen met de boswachter en sluit de nacht af in een van de hotels die meedoen aan slapen in eigen stad, maar je kunt ook met de voetjes van de vloer tijdens Dancing on Wheels of de Duvelse Silent Disco.

Op 26 mei 2019 vond het eerste 24H Amstelveen-evenement plaats. Dat begon met een yogasessie bij zonsopkomst op het dak van Cityden en het eindigde met een nachtconcert in P60. Het evenement trok 7.500 bezoekers en daarom werd besloten er een tweejaarlijks evenement van te maken.

H24H Amstelveen wil Amstelveners in de gelegenheid stellen hun stad op een unieke manier te laten ontdekken of beter te leren kennen, zo laat wethouder Economische Zaken Floor Gordon weten. Het wil de verschillende sport-, cultuur-, recreatie en horecalocaties in Amstelveen in het zonnetje zetten, maar ze hoopt ook dat het evenement bijdraagt aan het versterken van de gemeenschapszin en dat het mensen trots op Amstelveen maakt.  ‘Er is voor ieder wat wils, van de wandelaar tot de danser en van de cultuurliefhebber tot de culinaire genieter.’

Het programma is hier te vinden en voor alle activiteiten dient gereserveerd te worden, dus wees er vlug bij.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *